Lucien Albrecht

Lucien-Albrecht-Logo-500_2000x

Lucien Albrecht

Maison Lucien Albrechtin alkuperä voidaan jäljittää vuoteen 1698, jolloin Balthazar Albrecht asettui Orschwihriin, Colmarin eteläpuoliseen, pieneen Alsacelaiseen kylään, joka on ihanteellinen paikka viiniköynnösten viljelyyn. Siitä lähtien tämän ainutlaatuisen maaperän käsittelyä on jatkettu samalla sitkeydellä ja intohimolla, joka luo Alsace viinien maineen ja luonteen, joista maailmanlaajuisesti nautitaan ja joista Alsace tunnetaan.

Lucien Albrecht on myös edelläkävijä Crémants d’Alsacen syntymässä. Yritys aloitti näiden kuohuviinien ensimmäiset testit vuonna 1971. Lucien Albrechtin ja muiden tuottajien sinnikkyyden ansiosta tämä perinteinen menetelmä on virallisesti tunnustettu ja saanut arvostetun AOC Crémant d’Alsace -alkuperäluokituksen vuonna 1976.

Nykyään Lucien Albrecht on yksi Alsacen johtavia viinintuottajia, jonka viljelykset kattavat 120 hehtaaria, sisältäen palstoja myös Spiegelin Ja Pfingstbergin Grand Cru alueilla. 90% tuotannosta menee vientiin ympäri maailman. Osoitus tuotteiden korkeasta laadusta on Cremant d’Alsace viinien markkinajohtajuus vaativilla ja kilpailluilla Yhdysvaltojen kuohuviinimarkkinoilla.

www.lucien-albrecht.com